MagyarDeutsch
Bemutatkozás

A Turbo-Proto Kft. 2007 őszén alapult.

A cég teljes neve Turbo-Proto Tervező, Kiveitelező, Szervező és Tanácsadó Kft.

A "Tervezés" a gépipar legkülönfélébb területein de leginkább a járműipari gyártást kiszolgáló kisebb és kissé nagyobb készülékek, szerszámok szerelő és manipuláló segédeszközök céljait szolgálja.

A "Kivitelezés" elsősorban az előző tervezési feladatban megfogalmazott berendezések, eszközök létrehozására irányul legfőképpen olyan módon, hogy különféle partnereinket megbízással látjuk el az egyes alkatrészek kivágása, formálása, forgácsolása és szerelése érdekében. Az így elkészül eszközöket beépítjük a partnereink megmunkáló helyeire. Utólag menedzseljük, karbantartjuk, kopó- és pótalkatrészekkel látjuk el.

A "Szervező" feladatkör, az előzőekben már említett tevékenységen kívül, különféle tevékenységek, leginkább szerelő és karbantartó feladatok megszervezésére irányul. Már volt olyan feladatunk például, hogy az általunk megtervezett és kivitelezett ultrahangos hegesztő berendezést, amely 2 db 6x25 m-es berendezést jelentett eredetileg Magyarországon, később az itteni gyártás megszüntetése után Lengyelországban kellett telepíteni, üzembe helyezni. Szép, feladat volt mind műszakilag, mind a szervezés, kivitelezés vonatkozásáben.

A "Tanácsadó"-i tevékenységünk elsősorban a mintegy 50 éves gépiparban és a csatolt területeken beszerzett tapasztalatokra épít. A részletek nélkül, tapasztalataink a vegyiparból, a járműgyártásból, a Voith Turbo GmbH szaktanácsadójaként szerzett tapasztalatainkból származnak.

Ki kell emelni, hogy ezen tevékenységi körön belül foglalkoztunk a Voith szivattyúk és szelepek forgalmazásával és alkatrészeik biztosításával, valamint a Voith H+L, a Hartmann & Lämmle szelepek forgalmazásával is melyet ma is aktívan csinálunk. Ld. a későbbiekben.

Elmondhatom, hogy sok partneri visszajelzést meghallgatva, tevékenységünk inkább sikeres, mint sikertelen. Elégedett vagyok a helyzetünkkel.

A következő oldalakon információkat adunk arról, hogy milyen területeken mozgunk, mikre fogunk tudni vállalkozni. Amennyiben még nem voltunk kapcsolatban, reméljük, meggyőződik róla, hogy érdemes velünk a kapcsolatot felvenni és ha csak tájékoztató jelleggel is, ajánlatot kér. Ha már kapcsolatba voltunk, akkor bizonyos vagyok benne, hogy egyet ért a látottakkal.


Elérhetőségünk:

H-3397 Maklár, II. Rákóczi F. u. 7.

nyito

Legfőbb segítségemmel
izzasztó munka közben 2007-ben

Telefonszám:


FAX:

E-mail:

+36 30 99-67-087
+36 36 557-038

+36 36 557-039

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.